Είδατε τα νέα υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας στο κατάστημα Newman;

Στο κατάστημα Newman ή αλλιώς στο γνωστό και αγαπημένο σας bombonieres.com.gr, μπορείτε να βρείτε πλέον μια ακόμη μεγαλύτερη συλλογή υλικών χειροτεχνίας, καθώς και μια πλήρη σειρά από τα απαραίτητα εργαλεία χειροτεχνίας, όπως κοπτικά, καθαριστικά, σφραγίδες, ψαλίδια, πινέλα, κόλες, πούδρες και ό, τι άλλο χρειάζεστε για να φτιάξετε μοναδικές δημιουργίες για το σπίτι, τον γάμο, τη βάπτιση, το πάρτυ κλπ.

Συναντήσαμε στο κατάστημα της οδού Θησέως 10 στο Σύνταγμα την δημιουργική ομάδα Newman να έχει απλώσει πάνω στον πάγκο πολλά από τα εργαλεία, τα χαρτιά, τις κορδέλες, τις δαντέλες, τις κόλλες, τα washi tapes, τις πούδρες, τις σφραγίδες, τα κοπτικά και να πειραματίζεται πάνω σε νέες ιδέες που θα δημοσιεύσει το επόμενο διάστημα στο blog της για να δώσει έμπνευση σε όλους εσάς.

Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας
Η δημιουργική ομάδα Newman σε δράση

Μας έδειξαν δημιουργίες scrapbooking, μοναδικά προσκλητήρια και πρωτότυπες μπομπονιέρες που είχαν φτιάξει και στη συνέχεια ανταλλάξαμε ιδέες για το πώς θα φτιάχναμε μερικά ακόμη.

Ylika kai ergaleia xeirotexnias
Υλοποιώντας νέες ιδέες scrapbooking

Είναι μοναδική εμπειρία να έχεις στα χέρια σου ένα απλό λευκό πουγκί και με τη βοήθεια ελάχιστων υλικών και εργαλείων να το μεταμορφώνεις σε κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο, που δεν θα το βρεις έτοιμο σε κάποιο ράφι για να το αγοράσεις, αλλά θα είναι ένα προϊόν της δικής σου φαντασίας και δημιουργικότητας!

Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας
Κοπτικά, σφραγίδες, χαρτιά και φύγαμε …

Τι θα χρειαστείς; Ένα κοπτικό στο σχήμα που προτιμάς, διαφανές αυτοκόλλητο διπλής όψης, glitter, πινελάκι κι ένα χαρτί για να μαζέψεις το glitter που θα περισσέψει.

Πώς θα το φτιάξεις; Παίρνεις το κοπτικό εργαλείο και ας υποθέσουμε ότι κόβει το χαρτί σου σε σχήμα πεταλούδας. Κόβεις δύο πεταλουδίτσες από το διαφανές αυτοκόλλητο διπλής όψης. Κολλάς τις πεταλούδες πάνω στο πουγκί στα σημεία που σου αρέσει. Αφαιρείς και την άλλη πλευρά για να αποκαλύψεις και την δεύτερη αυτοκόλλητη όψη στο σχήμα. Τοποθετείς το πουγκί πάνω σε ένα χαρτί και ρίχνεις πάνω στις πεταλούδες αρκετή ποσότητα glitter για να τις καλύψεις πλήρως. Περιμένεις λίγο να σταθεροποιηθεί το glitter πάνω στις πεταλούδες και στη συνέχεια τινάζεις ελαφρά πάνω στο χαρτί το πουγκί για να αφαιρέσεις το επιπλέον glitter. Με ένα καθαρό πινελάκι τελειοποιείς το αποτέλεσμα για να μην υπάρχει glitter σε σημεία που δεν χρειάζεται…. και είναι έτοιμο το δικό σου ξεχωριστό πουγκί! Τόσο απλά!

Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας
Όλοι αφοσιωμένοι σε αυτό που δημιουργούν
Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας
Μια ευχετήρια κάρτα οδεύει προς την ολοκλήρωσή της …
Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας
Αυτό το απλό μπουκαλάκι μεταμορφώθηκε σε ένα πρωτότυπο προσκλητήριο

Ιδέες υπάρχουν πολλές και διαρκώς γεννιούνται νέες στα δημιουργικά μυαλά. Τα υλικά εμπλουτίζονται συνέχεια με νέους κωδικούς και τα εργαλεία πληθαίνουν για να μπορείτε να υλοποιείτε κάθε ιδέα σας. Πολύ σύντομα θα σας έχουμε νεότερα, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στο blog για να παίρνετε έμπνευση!

Για να δείτε την παρουσίαση του bombonieres.com.gr και να πάρετε ιδέες για τις μπομπονιέρες που μπορείτε να φτιάξετε με τα υλικά που θα βρείτε στο κατάστημα, κάντε click εδώ.

Plus +

Την προσοχή μας τράβηξαν αυτά τα ξύλινα γράμματα.

Υλικά και εργαλεία χειροτεχνίας
Ξύλινα γράμματα για δεκάδες διακοσμητικές χρήσεις

Με το που τα είδαμε, τα φανταστήκαμε ζωγραφισμένα ή ντυμένα με ύφασμα ή καλυμμένα με πολύχρωμα κουμπιά ή ντυμένα με χαρτιά με πρωτότυπα patterns ή…. όπως αλλιώς μπορεί να τα φανταστεί κάποιος! Εξαιρετική ιδέα για να διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο, για να φτιάξεις τα αρχικά σας για την κρεβατοκάμαρά σας, αφού πρώτα τα χρησιμοποιήσεις διακοσμητικά την ημέρα του γάμου σου στο τραπέζι των ευχών ή ακόμη και για να φτιάξεις ένα πρωτότυπο δώρο για το ανηψάκι που απέκτησες!