Πρόσκληση στο ετήσιο event του Άλσος Νυμφών για τα ζευγάρια

Κάθε χρόνο στο Άλσος Νυμφών διοργανώνεται τέτοια εποχή ένα event για τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν ή να βαπτίσουν το παιδί τους. Γαμήλιο Party & Βάπτιση Party, λοιπόν, ειδικά για εσάς ώστε να γνωρίσετε τον χώρο, τις παροχές και τους συνεργάτες!

Alsos Nymfon Event 2013
Άποψη του χώρου εκδηλώσεων Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα : 19:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Άλσος Νυμφών η ετήσια εκδήλωσή του, με σκοπό την έκθεση παροχών υπηρεσιών των συνεργατών του, σχετικά με σημαντικούς τομείς που συντελούν στην άρτια διεξαγωγή της εκάστοτε εκδήλωσης όπως:

  • Ο Στολισμός – Ανθοστολισμός – Προσκλητήρια – Μπομπονιέρες
  • Η Μουσική ( DJ’s, Σαξόφωνο )
  • Οι Φωτογράφοι / video
  • Τα Βεγγαλικά
  • Κλόουν, Animator, Φουσκωτά

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα χαρούν να συζητήσουν με τους μελλόνυμφους και τους γονείς των μικρών φιλών, και να ακούσουν τις απόψεις και τις απορίες τους.

Η πρόσκληση αυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι ατομική. Εννοείται πως μπορείτε να παρευρεθείτε στο event μαζί με τους γονείς, τους κουμπάρους αλλά και τους φίλους σας!

Κατά τη διάρκεια του event θα υπάρξει cocktail, που θα συμβάλλει στο φιλικό και χαλαρό κλίμα της εκδήλωσης.

Θα είναι μεγάλη χαρά για την οικογένεια Αναγνωστόπουλου να είστε κοντά τους για να συζητήσετε, να ρωτήσετε, να μάθετε, να εμπνευστείτε!

Δείτε την παρουσίαση του Άλσος Νυμφών εδώ, συγκεντρώστε πληροφορίες για τον χώρο και προετοιμαστείτε για το event που σχεδιάζει αποκλειστικά για εσάς και τους δικούς σας!

.