Κερδίστε προσκλήσεις για την έκθεση Bridal Expo! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.

Η Bridal Expo, η πρώτη έκθεση γάμου και βάπτισης της νέας χρονιάς και μαζί η Εβδομάδα Γάμου, διεξάγονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 11 ως και τις 13 Ιανουαρίου 2014.

UPDATE: Δείτε πιο κάτω, στη φόρμα-εφαρμογή του διαγωνισμού, ποιοι κερδίζουν από μία (1) ατομική πρόσκληση στην Bridal Expo και στην Bridal Fashion Week Athens, για να τις επισκεφτούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όποια από τις 3 ημέρες επιθυμούν. Οι τυχεροί, αν σας ζητηθεί, θα πρέπει να αναφέρετε στην ρεσεψιόν και το e-mail το οποίο δηλώσατε για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Diagonismos gia dorean proskliseis tis ekthesis gamou bridal expo

Δεκάδες εκθέτες, από τους πιο αξιόλογους που διαθέτει ο κλάδος, παρουσιάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα κάνουν τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας ένα γεγονός που θα αφήσει τις πιο καλές εντυπώσεις. Παράλληλα, Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις κολεξιόν τους με έναν μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο, κατά τη διάρκεια των ίδιων ημερών στην Εβδομάδα Γάμου.

Για να κερδίσετε από μία ατομική πρόσκληση δωρεάν εισόδου για την έκθεση Bridal Expo και την Εβδομάδα Γάμου, για όποια από τις 3 ημέρες επιθυμείτε να την επισκεφτείτε, δεν έχετε παρά να λάβετε τώρα μέρος στον Διαγωνισμό, που λειτουργεί στην παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί κερδίζουν έπειτα από κλήρωση από μια ατομική πρόσκληση δωρεάν εισόδου.

Για να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό αρκεί να κάνετε Like στη σελίδα της έκθεσης Bridal Expo στο Facebook, στη σελίδα της Εβδομάδας Γάμου στο Facebook και στη σελίδα του Τέλειος Γάμος στο Facebook, όπως σας καθοδηγεί η παρακάτω φόρμα. Για κάθε σελίδα που κάνετε LIKE κερδίζετε και μια συμμετοχή στην κλήρωση. Ξεκινάτε λοιπόν όλοι με 3 συμμετοχές στην κλήρωση.

Αν θέλετε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας στην κλήρωση, μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο σχετικά με τον διαγωνισμό στο τέλος της παρούσας ανάρτησης, όπως ακριβώς σας ζητείται μέσω της φόρμας – εφαρμογής του Διαγωνισμού.

a Rafflecopter giveaway

Οι τυχεροί θα προκύψουν από κλήρωση, που θα γίνει με τη μέθοδο της τυχαίας επιλογής, και θα ανακοινωθούν μέσω του teleiosgamos.gr και μέσω της σελίδας του στο Facebook: facebook.com/f.teleiosgamos.gr

Κάθε τυχερός κερδίζει από μία (1) ατομική πρόσκληση για την έκθεση γάμου & βάπτισης Bridal Expo και την Εβδομάδα Γάμου, για όποια από τις 3 ημέρες επιθυμεί να τις επισκεφτεί, στο Μέγαρο Μουσικής από τις 11 ως και τις 13 Ιανουαρίου 2014.

Τα ονόματα των τυχερών θα παραδοθούν στους διοργανωτές σε λίστα, η οποία θα βρίσκεται στη reception της έκθεσης. Για την δωρεάν είσοδο με την ατομική πρόσκληση απαιτείται η φυσική παρουσία του τυχερού στη ρεσεψιόν της έκθεσης, καθώς και η επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, στην περίπτωση που του ζητηθεί, ώστε να επιβεβαιωθεί το όνομά του.

Τα δώρα του Διαγωνισμού, οι ατομικές προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στην Bridal Expo και την Εβδομάδα Γάμου δηλαδή, παρέχονται ως έχουν, δεν μεταβιβάζονται, δεν αλλάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Για οποιαδήποτε μεταβολή σχετική με την έκθεση Bridal Expo και την Εβδομάδα Γάμου δεν ευθύνεται σε οποιαδήποτε περίπτωση το Τέλειος Γάμος.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε νόμιμος κάτοικος της Ελλάδας, άνω των 18 ετών.

Ο Διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 στις 12 τα μεσάνυχτα.

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014.

Σημείωση: Ο αρχικός αριθμός των ατομικών προσκλήσεων ήταν 100, όμως λόγω περιορισμένης συμμετοχής, διατέθηκε μία ατομική πρόσκληση σε κάθε συμμετέχοντα και οι υπόλοιπες πιθανόν να διατεθούν με άλλο τρόπο ή να παραμείνουν αδιάθετες.