Η πρώτη έκθεση γάμου για το 2011 σημείωσε επιτυχία

Φέτος ήταν η 19η διοργάνωση της έκθεσης γάμου και βάφτισης New Life η οποία συνενώθηκε με την Expowedding και συν-λειτούργησαν στο MEC από τις 21 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2011. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των διοργανωτών η έκθεση, που πραγματοποιείται από το 1996, φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς επισκεψιμότητας, συμμετοχής & παρουσίασης εκθετών, καθώς και εκθεμάτων.

Μάλιστα, επειδή φάνηκε να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις βαφτίσεις, αναμένεται η έκθεση να εμπλουτιστεί με περισσότερα προϊόντα για τους μικρούς πρωταγωνιστές.

Έκθεση γάμου βάφτισης στην Αθήνα
Στιγμιότυπο από την έκθεση

Όλες τις μέρες της διοργάνωσης έγιναν αρκετά happenings, όπως το fashion show των Ελλήνων σχεδιαστών, Costas Faliakos by Christos Petridis, Kathy Heyndels, Miltos & Nikos-Takis, το οποίο παρουσίασε η Μαρία Σταματέρη. Καθημερινά υπήρξε πρόγραμμα επιδείξεων των οίκων Fedra, Zolotas & Sposa Group και παρουσιάστηκαν βραδινά φορέματα, νυφικά και γαμπριάτικα κοστούμια. Δεν έλειψαν βεβαίως και οι παρουσιάσεις μακιγιάζ, χτενισμάτων & χορού από τους Μαρία Παλαιοκρασσά, κομμωτήρια Δούκας & σχολή χορού Alma Danza αντίστοιχα.

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έγινε και ο τελικός του 3ου διαγωνισμού «Greek Bride 2011» και η κυρία Γεωργία Βλασερού είναι η φετινή Νύφη της Χρονιάς. Το κοινό που παρακολούθησε τις υποψήφιες στην πασαρέλα ψήφισε τις τελική τριάδα και η κριτική επιτροπή, που αποτελείτο από εκπροσώπους της μόδας, του τύπου και της διοργάνωσης, επέλεξε την νικήτρια.

Η Νύφη της Χρονιάς 2011
Η κυρία Άσπα Κόντου με την νικήτρια τριάδα

Ο Λάμψη FM, ως επίσημος υποστηρικτής της έκθεσης έβγαλε live εκπομπές μέσα από το MEC και ξεσήκωσε αρκετά ζευγάρια για να επισκεφτούν την έκθεση μέσα στο τετραήμερο της λειτουργίας της.

Δεν έλειψαν βεβαίως και οι κληρώσεις δώρων για τους επισκέπτες, οι οποίοι κέρδισαν 2 ταξίδια στο Abu Dabi & στη Βουδαπέστη, αλλά και διαμονή στο Thalassa Hotel SPA.

Με το τέλος της φετινής διοργάνωσης, το ραντεβού ανανεώθηκε από όλους για τον Ιανουάριο του 2012. Και του χρόνου λοιπόν!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.