Τα πασχαλινά “Πιτσιρίκια” πάνε πάλι στο BarOmetro στον Άγιο Δημήτριο

“Τα Πιτσιρίκια”: Η πρώτη εναλλακτική διοργάνωση για παιδιά και γονείς.

To πρώτο τους Πασχαλινό ραντεβού μάς κλείνουν “Τα Πιτσιρίκια”, γεμάτο δραστηριότητες και παιχνίδια, αλλά και προτάσεις για τις απαραίτητες αγορές των ημερών.

Τα πασχαλινά Πιτσιρίκια στο Barometro στον Άγιο Δημήτριο

“Τα πιτσιρίκια” είναι μία κίνηση που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο από γονείς για τα … πιτσιρίκια μας!!!

Χειροτέχνες γονείς, διοργανώνουν εναλλακτικές και διαδραστικές εκδηλώσεις, για να μας φέρουν σε επαφή με τις χειροποίητες δημιουργίες τους, παιδικών και βρεφικών ειδών, προσφέροντας ταυτόχρονα, δωρεάν δημιουργικά εργαστήρια και δραστηριότητες στα παιδιά, καθώς και δωρεάν διαλέξεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις στους γονείς.

Οι χειροτέχνες γονείς, “ψυχή” της κίνησης “Τα Πιτσιρίκια”, μας περιμένουν στις 5 και 6 Απριλίου στο BarOmetro στον Άγιο Δημήτριο.

Λίγο πριν από το Πάσχα θα βρούμε στα “Πιτσιρίκια” τα καλύτερα χειροποίητα και εναλλακτικά παιδικά και βρεφικά είδη απευθείας από τους δημιουργούς τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του bazzar θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια, δραστηριότητες, παιχνίδια, εκπαιδευτικές απασχολήσεις, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά.

Λαμπάδες, δώρα, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, διακοσμητικά, πάνες, καλλυντικά και τόσα ακόμη είδη, όλα χειροποίητα και εναλλακτικά, μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από τους δημιουργούς τους και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πασχαλινό Bazaar και δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά

Διοργάνωση “Τα Πιτσιρίκια”

Στο BarOmetro
5 και 6 Απριλίου (Σάββατο και Κυριακή)
11 το πρωί με 8 το βράδυ
Υψηλάντου 3
Άγιος Δημήτριος

Πληροφορίες για “Τα Πιτσιρίκια” και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα και στα δύο Πασχαλινά bazaar, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.facebook.com/pitsirikia.

Παράλληλα ενημερωθείτε και μπείτε στις κληρώσεις για τα δώρα που θα προσφέρουν οι δημιουργοί.