Τιμητική διάκριση του εστιατορίου Olive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ από το TripAdvisor

Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor®, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως, έλαβε το Olive Garden Restaurant & Bar του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, με βαθμολογία 4,5 στα 5.

titania olive garden Acropolis view
Η θέα που προσφέρει το Olive Garden είναι μαγευτική
olive garden titania tripadvisor certificate
Το πιστοποιητικό διάκρισης που έλαβε το Olive Garden από το Tripadvisor για το 2014

Το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor επιβραβεύει καταλύματα, αξιοθέατα και εστιατόρια που επιδεικνύουν συνέπεια στη δέσμευση για άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία. Αυτές τις αρχές υπηρετεί εδώ και χρόνια το Olive Garden Restaurant & Bar, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και απαράμιλλη ποιότητα αναφορικά με το προσφερόμενο προϊόν.

Με πρωτοβουλίες όπως η διοργάνωση του γευστικού φεστιβάλ “Made in Greece” -για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος- και με ατού την μοναδική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη Αθήνα, το Olive Garden προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία πολλών αστέρων που αξίζει να δοκιμάσετε!

Για να μάθετε πώς μπορείτε να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ και ποιες είναι οι παροχές που σας προσφέρει, κάντε click ΕΔΩ και δείτε την παρουσίασή του στο teleiosgamos.gr