Έγιναν τα εγκαίνια στο εκκλησάκι του κτήματος Απέραντο Γαλάζιο

Την Δευτέρα 7 Μαΐου είχαμε την χαρά και την τιμή να παραβρεθούμε στα εγκαίνια – θυρανοίξια που έγιναν για το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο κτήμα Χρυσοβιτσιώτη – Απέραντο Γαλάζιο στην Κερατέα.

ktima xrysovitsioti ekklisaki leitourgia

Την πρώτη λειτουργία, που έγινε στο νέο εκκλησάκι, την παρακολούθησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της οικογένειας Χρυσοβιτσιώτη σε κλίμα κατάνυξης και απόλυτης ησυχίας. Σε αυτό πρέπει να βοήθησε και το γεγονός ότι η λειτουργία έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας που έχει μοναδική θέα στη θάλασσα, η οποία ήταν γαλήνια εκείνο το απόγευμα και σου μετέδειδε την ηρεμία της.

ktima aperanto galazio ekklisaki

ktima xrisovitsioti ekklisaki
Η οικογένεια Χρυσοβιτσιώτη

ktima aperanto galazio thiranoixia ekklisia

Μετά τη λειτουργία, μεταφερθήκαμε όλοι στο δεύτερο επίπεδο, όπου βρίσκεται ο χώρος των δεξιώσεων και η πισίνα. Όλα ήταν έτοιμα για να μας υποδεχτούν. Στρωμένα τραπέζια, χαμηλή μουσική, γεμάτος μπουφές και το προσωπικό …  του Αύρα Catering σε πλήρη ετοιμότητα για να μας εξυπηρετήσει.

ktima aperanto galazio

ktima aperanto galazio

ktima aperanto galazio proselefsi kalesmenon

Στο τραπέζι μας καθίσαμε τελευταίοι. Ένα τέτοιο μέρος είναι πρόκληση, όταν στα χέρια σου κρατάς μια φωτογραφική μηχανή. Φωτογραφήσαμε τη θέα στη θάλασσα, τα όμορφα σημεία του κτήματος, το εκκλησάκι από ψηλά, τους καλεσμένους να συζητούν σε πηγαδάκια κατά τη διάρκεια του φαγητού – αλλά και μετά – και λίγο πριν αποχωρήσουμε φωτογραφήσαμε την προσωπική συλλογή της οικοδέσποινας, κυρίας Χρυσοβιτσιώτη, με παλιά παραδοσιακά αντικείμενα, καθώς και το εκκλησάκι φωτισμένο.

ktima xrysovitsioti diakosmisi
Λεπτομέρειες από τη διακόσμηση του κτήματος

Φεύγοντας, μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδήλωση και κρατήσαμε ως ανάμνηση στο μυαλό μας το γεμάτο φεγγάρι που ξεπρόβαλλε τεράστιο και κατακόκκινο μέσα από τη θάλασσα.

Φέτος το καλοκαίρι, μάθαμε ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί αρκετά μυστήρια γάμου και βάπτισης στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο κτήμα Απέραντο Γαλάζιο. Εμείς ευχόμαστε να γίνουν ακόμη περισσότερα και όλα τα ζευγάρια να είναι για πάντα αγαπημένα και ευλογημένα και τα νεοφώτιστα παιδάκια να είναι γερά και καλότυχα.

Μάθαμε επίσης για μια ειδική προσφορά για τις βαπτίσεις που έχει ετοιμάσει ο κύριος Χρυσοβιτσιώτης με τους συνεργάτες του, αλλά θα σας γράψουμε περισσότερα γι’ αυτή σε επόμενη ανάρτηση.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες της εκδήλωσης

ekklisaki agios ioannis theologos
Το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου

Ktima Apentanto Galazio Xrysovitsiotis

ktima aperanto galazio thea thalassa

ktima xrisovitsioti buffet

ktima aperanto galazio trapezi

ktima aperanto galazio kalesmenoi fagito

ktima apetanto galazio ouranos thalassa eginan ena
Η ώρα της ημέρας που η θάλασσα παίρνει το χρώμα του ουρανού και γίνονται ένα
ktima xrysovitsioti prosopiki syllogi
Η προσωπική συλλογή της οικοδέσποινας με παλιά αντικείμενα
ktima xrysovitsioti ekklisia
Το εκκλησάκι τη νύχτα

Περισσότερες πληροφορίες για το κτήμα Απέραντο Γαλάζιο στην Κερατέα, μπορείτε να βρείτε στην παρουσίασή του, κάνοντας κλικ εδώ.

.