Θα σουλατσάρουμε πάλι στις ψηφιακές γειτονιές

Οι Ψηφιακές Γειτονιές, για 2η συνεχή χρονιά, δηλώνουν δυναμικά το παρόν για να (ξανά) φέρουν ακόμα πιο κοντά όλους εμάς τους «γείτονες», «γνωστούς», «επισκέπτες» ή έστω «περαστικούς» της ψηφιακής κοινότητας. Όλους εκείνους που ήδη έχουν αποκτήσει «φωνή» στο διαδικτυακό γίγνεσθαι ή αναζητάνε τα μέσα και τη γνώση για να τη βρουν, ώστε να αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα στις γειτονιές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αισιόδοξο και ενθαρρυντικό το διαρκώς διευρυνόμενο μέγεθος αυτής της γειτονιάς, που αφουγκράζεται το παρόν και οραματίζεται το μέλλον της. Μίας γειτονιάς που συνεχώς εμπνέει και εμπνέεται αλλά, πάνω από όλα, έχει αναγνωρίσει την ανάγκη να μοιράζεται τις αλήθειες της. 

Οι Ψηφιακές Γειτονιές στις 4 & 5 Απριλίου 2014 στο The Hub Events,
έρχονται με ένα όραμα

“Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο”

Ψηφιακές Γειτονιές 2014

Μία 2ήμερη εκδήλωση  με την 1η ημέρα να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops, όπως δημιουργική γραφή, φωτογραφία, βασικές αρχές των SocialMedia που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες, ενώ η 2η ημέρα θα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που σίγουρα θα εμπνεύσουν με τις ιστορίες τους, την πορεία τους, και το έργο τους, όπως ο αγαπημένος και γνωστός σε όλους Νίκος Πιλάβιος με τον Παραμυθά του, αλλά και bloggers από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως το φαγητό, τα παιδιά, η συγγραφή !

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom σε ένα χώρο 150 τ.μ που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων, θα τα απασχολήσει δημιουργικά με έμπειρους παιδαγωγούς, αλλά και θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.

Το 2ήμερο συνέδριο “Ψηφιακές Γειτονιές” διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι… το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!

Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr , όπου και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Τα εισιτήρια έχουν τη τιμή των 20,00 Ευρώ για κάθε μέρα, και 30 ευρώ για το διήμερο, και μπορεί κανείς να τα αγοράσει Online από το viva.gr με μετρητά ή με κάρτα, τηλεφωνικά: 11876 ή με μετρητά σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης του viva.gr στο TheMall Athens, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, αναφέροντας απλά το όνομα της εκδήλωσης.

Info

Ψηφιακές Γειτονιές

4 & 5 Απριλίου 2014

The Hub Events (Αλκμήνης 5, Αθήνα)

Ώρες και Πρόγραμμα Workshops & Ομιλιών   

Διοργάνωση: Μικροί Μεγάλοι   

Σας προτείνουμε επίσης να διαβάσετε ένα σχετικό και κατατοπιστικό άρθρο στο aspaonline.gr και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σας περιμένει. Μην παραλείψετε να διαβάσετε και τα χρήσιμα tips… 

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες, αλλά και να ζούμε σε (blog-ο)γειτονιές που όσο θα μεγαλώνουν τόσο περισσότερο θα δένονται οι άνθρωποι μεταξύ τους!