Θα είναι απολαυστικό και το 2ο γευστικό φεστιβάλ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ {Video}

Για 2η συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ διοργανώνει στο gourmet restaurant Olive Garden, στο roof top του ξενοδοχείου, το φεστιβάλ γεύσεων “Made in Greece”, βασισμένο σε φρέσκα, παραδοσιακά, Ελληνικά προϊόντα! Εμείς ήμασταν εκεί, την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουλίου, στην εκδήλωση που έγινε για την παρουσίαση του φεστιβάλ και πήραμε μια μικρή γεύση από τις δημιουργίες του chef.

Vivi at Titania Hotel Athens for the avant premiere of the 2nd food festival Made in Greece

Συνομιλήσαμε με τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, μάθαμε νέα, ενημερωθήκαμε για τις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης που οργανώνονται εκεί και αφήσαμε την αύρα του χώρου να μας φτιάξει τη διάθεση. Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί από την επίσκεψή μας και απολαύστε κι εσείς την υπέροχη θέα!

Από τις 16 Ιουλίου 2013 λοιπόν και κάθε βράδυ, το εστιατόριο Olive Garden θα προσφέρει στους ενοίκους του ξενοδοχείου, αλλά και σε κάθε επισκέπτη – πέρα από τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό – και ένα πρωτότυπο μενού βασισμένο στα καλύτερα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το μοναδικό μενού γεύσεων, σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου για το φεστιβάλ από τον Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστο Τζιλήρα και τον Chef de Cuisine του Olive Garden Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, συμπεριλαμβάνει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα σε πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων, όπως από έναν παραδοσιακό μπακαλιάρο με ελαιόλαδο Λακωνίας, μέχρι μια δροσερή, παγωμένη Νουγκατίνα με μαστίχα Χίου.

Οι άνθρωποι του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ
Οι άνθρωποι του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (ξεκινώντας από αριστερά) Ταξιάρχης Κουρέλης Οικονομικός Διευθυντής, Σπύρος Κομνηνός Γενικός Διευθυντής, Χρήστος Τζιλήρας Executive Chef, Βασίλης Μαρδίκης Υπεύθυνος Banquet, Χρήστος Παναγέας Διευθυντής Πωλήσεων, Χαράλαμπος Πετρόπουλος Σύμβουλος Ανάπτυξης

Το TITANIA προσφέρει, επιπλέον, δύο fix μενού για όποιον επιθυμεί να δειπνήσει στο Olive Garden κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του δεύτερου φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων “Made In Greece” κι έτσι με μενού από €22, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο δείπνο τριών πιάτων (ορεκτικό, κυρίως πιάτο & επιδόρπιο)! Δείτε τα fix menus στο τέλος της σελίδας.

Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι για όσους επιλέξουν να δειπνήσουν στο Οlive Garden, παρέχεται δωρεάν parking στο ξενοδοχείο. Και όταν αναφερόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, μια παροχή όπως αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Fix Menus στο εστιατόριο Olive Garden κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ γεύσεων “Made in Greece” στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

titania menu festival made in greece

Μενού I – 22€

Κρύα σούπα ψημένης τομάτας με οξύμελι, παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης και μαρμελάδα τομάτας με βασιλικό
Cold soup of roasted tomato with honey-raisin vinegar, basil and aged Gruyere cheese marmalade

Kοτόπουλο Πίνδου με φυστίκι Αιγίνης, πουρές ψητής σελινόριζας, σάλτσα σοφρίτο με μέλι Ελάτης Μαινάλου και Κορινθιακή σταφίδα
Chicken with pistachio crust, roasted celery knob puree, sofrito gravy, pine honey and raisins

Κρέμα passion fruit – μπανάνα σε βάση brownies με φυστίκι Αιγίνης
Banana cream with passion fruits on a base of brownies with pistachio

Μενού IΙ – 27€

«Μπρουσκέτα»  ριγανάδας, αυγό με κρούστα αρακά και καπνιστή τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου
Riganada brouscette, egg with pea crust and smoked eggplant

Μπακαλιάρος με ελαιόλαδο Λακωνίας,  τσιγαρέλι με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκορδαλιά παντζαριού με καρύδι  και σάλτσα μπουρδέτο
Cod, sauté herbs with green onion, beetroot and garlic puree with walnut and bourdeto gravy

Παγωμένη νουγκατίνα  με μαστίχα Χίου και σούπα πεπόνι με σουμάδα
Semifreddo nougat with mastic, melon soup and orgeat

Δείτε εδώ την παρουσίαση του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ , καθώς και των παροχών που προσφέρει σε όσους το επιλέγουν για την δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης.

ΤΙΤΑΝΙΑ Hotel
Πανεπιστημίου 52
Τηλ: 2103326000

Τώρα που το διαβάσατε ελάτε να το συζητήσουμε

σχόλια