Διαγωνισμός χειροτεχνίας από την Newman

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε ένας νέος διαγωνισμός από την εταιρεία Newman και το bombonieres.com.gr , ο οποίος είναι σκέτη πρόκληση για όποιον λατρεύει τις χειροτεχνίες!

10 craft boxes, όπως αυτό της φωτογραφίας, περιμένουν τους 10 τυχερούς, που θα προκύψουν από κλήρωση, για να τα παραλάβουν και να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο για το 2012! Ποιο από όλα θα κερδίσει τον τίτλο του ομορφότερου, του πιο πρωτότυπου, της πιο έξυπνης ιδέας κλπ;  Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος στη συνέχεια, που με την ψήφο του θα αποφασίσει σε πιο ημερολόγιο και διαγωνιζόμενο θα δώσει την πρωτιά.

craft box gia ton diagonismo me ta imerologia apo tin Newman
10 κουτιά με διάφορα υλικά χειροτεχνίας περιμένουν τους 10 τυχερούς που θα τα παραλάβουν

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή θα βρείτε στη σχετική ανάρτηση για τον διαγωνισμό στο blog του bombonieres.com.gr Ακολουθήστε τις οδηγίες για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και φροντίστε μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2011 να την έχετε δηλώσει, γιατί στις 13 Δεκεμβρίου γίνεται η κλήρωση και τότε θα δούμε ποιοι θα είναι οι 10 τυχεροί που θα παραλάβουν τα craft boxes και θα αρχίσουν να δημιουργούν.

Οι 10 που θα παραλάβουν “το κουτί” και θα στείλουν φωτογραφία με το ημερολόγιο που έφτιαξαν, κερδίζουν επίσης 15% έκπτωση στις αγορές τους από το κατάστημα Newman για ένα χρόνο, δηλαδή για όλο το 2012.

Ο νικητής του διαγωνισμού, αυτός δηλαδή που θα φτιάξει το καλύτερο ημερολόγιο, σύμφωνα με τις ψήφους του κόσμου, θα κερδίσει επίσης υλικά Newman της επιλογής του, αξίας 150 ευρώ.

Πηγαίνετε όμως στην ανάρτηση με τίτλο Νέος Διαγωνισμός “το κουτί” και θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία σε όσους πάρετε μέρος. Ανυπομονούμε κι εμείς να δούμε τα χειροποίητα ημερολόγια που θα γεννήσει η φαντασία σας!