Το ένθετο Δια χειρός δίνει ιδέες και λύσεις με βάση το χειροποίητο

Το ένθετο “Δια χειρός“, που επιμελείται η Μαρία Παύλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 (στους 98.3) ασχολείται με οτιδήποτε έχει να κάνει με crafts, DIY (Do It Yourself – Φτιάξ’ το μόνος σου ), χειροποίητες δημιουργίες, αλλά και έξυπνα tips για να εκμεταλλευόμαστε καθετί που υπάρχει γύρω μας με τον πιο πρόσφορο τρόπο, κάνοντας έτσι οικονομία και προσφέροντας μια ανάσα στο περιβάλλον μας, μέσα από μια σειρά συνηθειών που το σέβονται με διάφορους τρόπους, όπως είναι η ανακύκλωση.

Στη θεματολογία του περιλαμβάνονται ιδέες, προτάσεις και tips για να δημιουργούμε μόνοι μας χρηστικά, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και πολλά άλλα θέματα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας, όπως για παράδειγμα ένα μποστανάκι στο μπαλκόνι μας ή μικρά μυστικά για να κάνουμε οικονομία στην κουζίνα και να μην πετάμε τίποτα!

Ιδέες, λύσεις και προτάσεις για crafts και DIY στο ένθετο Δια χειρός με τη Μαρία Παύλου στον Αθήνα 984
Ιδέες, προτάσεις και λύσεις με φιλοσοφία Φτιάξ’ το μόνος σου

Από ένα τέτοιο ένθετο, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν ιδέες, προτάσεις και συμβουλές για τον γάμο και τη βάφτιση, πάντα όμως σε σχέση με χειροποίητες κατασκευές και λύσεις DIY που μπορούμε να επιστρατεύσουμε για την οργάνωση ενός τέτοιου event, προσθέτοντας πινελιές της δημιουργικότητας που κρύβουμε μέσα μας, αυξάνοντας τον βαθμό ιδιαιτερότητας που θα κάνει τον γάμο μας ή τη βάπτιση του μωρού μας να ξεχωρίζει και τέλος… μειώνοντας το κόστος που απαιτείται για την οργάνωσή του.

Σε κάποιες από αυτές είχαμε την τιμή να είμαστε κι εμείς φιλοξενούμενοι της Μαρίας Παύλου στο “Δια χειρός” και να μοιραστούμε με το ακροατήριο μερικές από τις ιδέες μας. Στο “Δια χειρός” με τίτλο Γάμοι “Δια χειρός” μιλήσαμε για do it yourself ιδέες στον γάμο, ώστε να τον σχεδιάσετε βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα σε αρκετά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Τις επόμενες δύο φορές, που βγήκαμε στον αέρα, εστιάσαμε στις βαπτίσεις, δίνοντας ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες στο πρώτο μέρος του “Δια χειρός” με τίτλο Αφιέρωμα στις βαπτίσεις (Μέρος 1) και ιδέες για την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος στη βάπτιση.

Περισσότερες προτάσεις για τον γάμο και τη βάπτιση μπορείτε να ακούσετε στο Δια χειρός με τίτλο Ιδέες για δώρα σε βάπτιση, στο Δια χειρός με τίτλο Μπισκότα για κέρασμα και Βαφτίσεις με θεματικές προτάσεις, αλλά και στο Δια χειρός με τίτλο Ιδέες για έναν πρωτότυπο γάμο.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων με τα οποία έχει ασχοληθεί μέχρι τώρα το άκρως ενδιαφέρον αυτό ένθετο, προτείνουμε να ακούσετε το Δώρα πιο προσωπικά, το Κανόνες οικονομικής μαγειρικής, το Μποστανάκι στο μπαλκόνι, το Έχετε μυρμήγκια στο σπίτι;, το Μεταποίηση στο Δια χειρός, αλλά και το Μην τα πετάτε.

Όλα τα θέματα του “Δια χειρός” φιλοξενούνται και στο site του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84 , όπου μπορείτε να τα εξερευνήσετε με την ησυχία σας, όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο, κάνοντας click εδώ.

Το 2λεπτο ένθετο “Δια χειρός”, που επιμελείται η Μαρία Παύλου, μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 8.00-9.00 στην εκπομπή «Η Τρόικα του 9.84» με τους Γ. Παπαγεωργίου, Ν. Νώτη και Στ. Ζαχαρό και 12.00-13.00 από την εκπομπή «Μετρόπολις» με τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές για την τιμή και τη φιλοξενία και ιδιαίτερα την αγαπητή μας Μαρία Παύλου!

Και κάτι ακόμη σημαντικό :

Η γραμματοσειρά, που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσουμε την εικόνα της ανάρτησης, είναι μια από τις γραμματοσειρές που έχει δημιουργήσει η Cyberella και τις προσφέρει δωρεάν στο aka-acid.com Την ευχαριστούμε πολύ!!! Σας προτείνουμε να διαβάσετε εδώ το μανιφέστο του aka-acid.com .