Backstage από φωτογράφηση με νυφικά

Ξημερώνει Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 και βρέχει ο Θεός με το Θεό. Είναι η μέρα που έχει προγραμματιστεί η φωτογράφηση, του περιοδικού ΓΑΜΟΣ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με νυφικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι κι εμείς μαζί με τους υπεύθυνους του περιοδικού είχαμε την ιδέα να είμαστε εκεί για να καταγράψουμε, για εσάς, την προετοιμασία της φωτογράφησης.

Μετά από διάφορες αναποδιές, που καταφέραμε να ξεπεράσουμε με αριστοτεχνικό τρόπο εκείνο το πρωινό, φτάσαμε ακέραιοι και ευτυχώς στεγνοί (είχε τσουχτερό κρύο, πολύ αέρα & ταυτόχρονα βροχή) στην αίθουσα, όπου βρίσκονταν ήδη οι περισσότεροι από την ομάδα που θα έκανε τη φωτογράφηση.

Τα μοντέλα είχαν αρχίσει να ετοιμάζονται από τον κομμωτή και την makeup artist, η στυλίστρια με τις βοηθούς της προετοίμαζαν τα νυφικά, τα οποία συνέχιζαν να καταφθάνουν και να μπαίνουν στις κρεμάστρες, τα αξεσουάρ της φωτογράφησης έμπαιναν σε σειρά, τα κουτιά με τα παπούτσια παρατάσσονταν το ένα πλάι στο άλλο, ενώ το banquet τραπέζι γέμιζε με εντυπωσιακά καπέλα.

 • backstage photo shooting wedding dresses
 • Hotel Grande Bretagne φωτογράφηση ΓΑΜΟΣ
 • Τα νυφικα για τη φωτογραφηση
 • Wedding dresses & accessories
 • Τα νυφικα που θα φωτογραφηθουν για το ΓΑΜΟΣ
 • Σημειώσεις για κάθε νυφικο
 • Makeup artist & Hairstylist ετοιμάζουν τα μοντέλα
 • Μακιγιέρ & κομμωτής έκαναν τα μοντέλα σταρ του Χόλυγουντ
 • Εντυπωσιακά καπέλα σε πρώτο πλάνο
 • Λευκά νυφικα
 • Νυφικα σε κάθε στυλ
 • Ξεχωριστά νυφικα παπουτσια
 • Νυφικο μακιγιαζ & νυφικα χτενισματα
 • Στυλίστρια και βοηθοί ετοιμάζονται

Παρακολουθείτε στιγμιότυπα που τραβήξαμε από την προετοιμασία της φωτογράφησης για το ρεπορτάζ με νυφικά του περιοδικού ΓΑΜΟΣ

Τα κινητά χτύπαγαν συχνά για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αλλά και για να συνεννοηθεί η ομάδα του περιοδικού που βρισκόταν στο γραφείο με την ομάδα της φωτογράφησης, η οποία οργάνωνε τα πάντα δείχνοντας σίγουρη για κάθε κίνησή της και ξεπερνούσε κάθε εμπόδιο λόγω του άσχημου καιρού. Ο προγραμματισμός φαίνεται να μην αλλάζει. Δείχνουν να προσαρμόζονται στις συνθήκες και βρίσκουν τις καταλληλότερες λύσεις, ακολουθώντας όσο το δυνατό πιο πιστά τον αρχικό σχεδιασμό τους.

Αν είσαστε εκεί θα βλέπατε από κοντά πόση προσπάθεια γίνεται από όλους για να απολαύσουν οι αναγνώστες ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για νυφικά.  Κάθε φωτογράφηση είναι απαιτητική, αλλά ταυτόχρονα και τόσο δημιουργική, που σε συνεπαίρνει από την αρχή μέχρι με το τέλος. Από το να τα οργανώσεις όλα άψογα, μέχρι την ώρα που θα απολαμβάνεις ικανοποιημένος το αποτέλεσμα. Χρειάζεται άριστη οργάνωση, απαιτούνται πόροι, δημιουργική διάθεση και επαγγελματισμός. Ειδικά τα νυφικα που είναι ιδιαίτερα ρούχα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις στυλιστικά & φωτογραφικά με έναν αναλόγως ιδιαίτερο τρόπο.

Δεν μείναμε βέβαια καθ’ όλη τη διάρκεια, αφού τέτοιες φωτογραφήσεις ξεκινούν νωρίς το πρωί και ολοκληρώνονται αργά το βράδυ. Δεν ήταν άλλωστε αυτός ο σκοπός μας. Εκείνο που θέλαμε ήταν να πάρετε μια γεύση, μέσα από τον δικό μας φακό, από αυτό που προηγείται και έτσι να δείτε με άλλο μάτι το τελικό αποτέλεσμα, όταν ξεφυλλίζετε το νέο τεύχος του περιοδικού ΓΑΜΟΣ για την σεζόν Άνοιξη & Καλοκαίρι 2011.

φωτογράφηση ρεπορτάζ νυφικών στο περιοδικό ΓΑΜΟΣ
Από το ρεπορτάζ νυφικών του περιοδικού ΓΑΜΟΣ - photo from ΓΑΜΟΣ

Μείνετε μαζί μας γιατί στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη η παρουσίαση του νέου τεύχους του περιοδικού ΓΑΜΟΣ και μέσα από αυτή θα σας δείξουμε τι έχει ετοιμάσει για εσάς. Το νέο τεύχος του ΓΑΜΟΣ για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 βρίσκεται ήδη στα περίπτερα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.